RTK 3 online - Television live

3.5 from 5 4 vote(s)
RTK 3
The channel's latest videos
Lajme 09:00  23.03.2023
Lajme 09:00 23.03.2023
Mbi 31 mijë lëndë të pranuara nga Gjykatat në vitin 2022, kanë mbetur të pazgjidhura
Mbi 31 mijë lëndë të pranuara nga Gjykatat në vitin 2022, kanë mbetur të pazgjidhura
Në Serbi diskutohet për zbatimin e marrëveshjes së Ohrit, konsiderohet se është obligim i të dy pal
Në Serbi diskutohet për zbatimin e marrëveshjes së Ohrit, konsiderohet se është obligim i të dy pal
Dyshohet për keqpërdorim besimi dhe shmangie tatimi
Dyshohet për keqpërdorim besimi dhe shmangie tatimi
Në Kosovë vijojnë mësimin në gjuhën turke rreth 7 mijë nxënës
Në Kosovë vijojnë mësimin në gjuhën turke rreth 7 mijë nxënës

Load more

RTK 3 Live Stream

RTK 3 (Radio Televizioni i Kosovës 3) is the third public television channel of Kosovo. As part of the Radio Television of Kosovo (RTK), a public service broadcaster, RTK 3 produces and airs newscasts and talk shows.

After the launch of the second public channel (RTK 2), in March 2014, RTK 3 was launched, which is a 24-hour news channel for the Kosovar viewers. It also broadcasts political talk shows. RTK 3 was launched along with the fourth channel, RTK 4, on behalf of the EBU officials. The European Broadcasting Union also helped and funded the launch of the 2 new channels.


RTK 3 Watch Live Streaming now online

More channels
Klan Kosova
Klan Kosova
3.4 from 5 17 vote(s)
  • 60
Klan Kosova is a Kosovan private television station based in Pristina, Kosovo, which was launched on 17 February 2009 as the Kosovan version of TV...
RTK 1
RTK 1
3.8 from 5 8 vote(s)
  • 80
RTK 1 (Radio Televizioni i Kosovës 1) is the first public television channel of Kosovo, providing general programming. As part of the Radio...
RTK 4
RTK 4
3.3 from 5 3 vote(s)
  • 60
RTK 4 (Radio Televizioni i Kosovës 4) is the fourth public television channel of Kosovo. RTK 4 is part of the Radio Television of Kosovo (RTK), a...
Tv arta
Tv arta
4 from 5 1 vote(s)
  • 80
Politics, economy, culture and sports come to you sooner through the time portal. Every click a walk with time! Best Buy by Icertias for the Daily...
RTK 3
RTK 3
3.5 from 5 4 vote(s)
  • 80
RTK 3 (Radio Televizioni i Kosovës 3) is the third public television channel of Kosovo. As part of the Radio Television of Kosovo (RTK), a public...