MU-Vi tv online - Direkte fjernsyn

2 av 51 stemme(r)
MU-Vi tv
Kanalens nyeste videoer
Инициатива „Чистите ръце спасяват живот“ се проведе в Медицински колеж – Варна
Инициатива „Чистите ръце спасяват живот“ се проведе в Медицински колеж – Варна
УМБАЛ „Света Марина“ - Варна приключи 2023 година с отлични натурални и стойностни показатели
УМБАЛ „Света Марина“ - Варна приключи 2023 година с отлични натурални и стойностни показатели
Как се обучават бъдещите военни лекари
Как се обучават бъдещите военни лекари
МУ – Варна и БЧК организират отново филмова академия
МУ – Варна и БЧК организират отново филмова академия
Студенти от Медицински университет – Варна участваха в уоркшоп по кардиохирургия
Студенти от Медицински университет – Варна участваха в уоркшоп по кардиохирургия

Last inn mer

MU-Vi tv Direktesending

Se direktesendt TV på nettet MU-Vi tv. Oppdag de nyeste showene, sportsbegivenhetene og underholdningen bare på vår kanal. Ta del i følelsene og hold deg alltid oppdatert på det nyeste TV-innholdet.
MU-Vi.tv er en utdanningskanal som spesialiserer seg på medisin og helse, og som ble etablert i 2015 ved det medisinske universitetet i Varna. Programmet har to hovedområder - det ene er rettet mot fagpersoner innen medisin, farmasi og folkehelse, og det andre er beregnet på det generelle publikummet, og inkluderer helseprogrammer.

MU-Vi.tvs primære mål er å tilby spesialiserte programmer for helsepersonell. Dette programmet tilbyr en bred plattform for innenlandske og utenlandske fagfolk ved å tilby forelesninger og videoer. Et av de viktigste aspektene ved MU-Vi.tv er direktestrømming av programmene, noe som gjør det mulig for seerne å delta i interaktive diskusjoner og få svar på spørsmål fra helseeksperter.

Denne pedagogiske TV-en tilbyr muligheten til å se på TV på nettet, slik at seerne kan få tilgang til programmene når som helst og hvor som helst. Dette er spesielt nyttig for helsepersonell som kan se på forelesninger og ta kurs når og hvor det passer dem.

MU-Vi.tv tilbyr et bredt spekter av programmer som dekker en rekke emner innen medisin og helse. Dette inkluderer aktuelle temaer som nye behandlinger, forebygging av ulike sykdommer, informasjon om medisiner og teknologi og opplæring for helsepersonell.

I tillegg til spesialister tilbyr MU-Vi.tv også undervisningsprogrammer for allmennheten. Dette inkluderer informasjon om sunn livsstil, riktig ernæring, fysisk aktivitet og andre aspekter som er viktige for å opprettholde god helse.

Opprettelsen av MU-Vi.tv er et svar på behovet for spesialisert undervisnings-TV som gir oppdatert informasjon og utdanning innen medisin og helse. Fjernsynet har gitt et stort bidrag til utviklingen av medisinsk utdanning i Bulgaria og gir helsepersonell muligheten til å holde seg oppdatert på de nyeste trendene og innovasjonene innen helse.

MU-Vi.tv er en utdanningskanal som tilbyr spesialiserte programmer for helsepersonell og helseprogrammer for allmennheten. TV-en tilbyr muligheten til å se TV på nettet og streame programmene direkte, noe som gjør det enkelt å få tilgang til undervisningsmaterialet. MU-Vi.tv er en viktig kilde til medisinsk og helsefaglig informasjon og utdanning i Bulgaria.


MU-Vi tv Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
Hold kontakten med George Mason University med GMU-TV. Opplev direktesendinger og se på TV på nettet for pedagogisk innhold, campusarrangementer,...
Code Health TV
Code Health TV
Se Code Health TV direkte på nettet - din kilde til oppdaterte helsenyheter, nyttige tips og interaktive programmer. Oppdag de siste helse- og...
UniNettuno University TV
UniNettuno University TV
Se direktesendingen av UniNettuno University TV-kanalen og nyt gratis nett-tv med et bredt utvalg av akademiske og kulturelle programmer. UNINETTUNO...
Utforsk en verden av kunnskap og informasjon med "UCTV" gjennom deres direktesending, som gjør det enkelt å se TV på nettet. Denne døgnåpne...
Se live-TV på nettet TV BG+ - ditt valg for en TV-opplevelse av høy kvalitet. Se dine favorittprogrammer, sportsbegivenheter og nyheter, og hold deg...