UCTV online - Direkte fjernsyn

5 av 52 stemme(r)
UCTV
Kanalens nyeste videoer
Hold Fast: Envisioning Climate Change through the Art and Science of our Local Giant Kelp Forests
Hold Fast: Envisioning Climate Change through the Art and Science of our Local Giant Kelp Forests
CARTA: Lip Plates in Ethiopia
CARTA: Lip Plates in Ethiopia
Beyond the Hype: Unraveling AI Myths, Realities, & Governance
Beyond the Hype: Unraveling AI Myths, Realities, & Governance
CARTA: The Recent History of Piercing Practices in Europe and North America
CARTA: The Recent History of Piercing Practices in Europe and North America
Learning to See Again with a Bionic Eye
Learning to See Again with a Bionic Eye

Last inn mer

UCTV Direktesending

Utforsk en verden av kunnskap og informasjon med "UCTV" gjennom deres direktesending, som gjør det enkelt å se TV på nettet. Denne døgnåpne TV-kanalen og nettstedet viser pedagogiske og informative programmer fra UCLAs campuser, nasjonale laboratorier og tilknyttede institusjoner, og tilbyr en plattform der kloke hoder kan samles og dele innsikt om et bredt spekter av emner, fra kunst og musikk til vitenskap, offentlige anliggender, helse og mye mer.

UCTV - en verden av kunnskap og oppdagelser.

Når det gjelder utdanning og informative programmer, er UCTV et fyrtårn for kunnskap og oppdagelser. UCTV er en døgnkontinuerlig TV-kanal og nettside, og fungerer som en plattform for å vise frem det vell av intellektuell innsikt og forskning som kommer fra UCLAs campuser, nasjonale laboratorier og tilknyttede institusjoner.

Kjernen i UCTVs oppdrag er en ambisjon om å samle kloke hoder fra ulike disipliner og dele kunnskapen deres med millioner av mennesker over hele verden gjennom fjernsyns- og nettmedier. Ved å bygge bro mellom akademia og offentligheten blir UCTV en kanal som beriker sinnet og utvider den intellektuelle horisonten.

Kanalens program spenner over et bredt spekter av emner, og gir den nyeste forskningen og informasjonen om en rekke ulike temaer. Fra operaens fortryllende verden til oseanografiens mysterier, fra utforskning av autisme til dypdykk i kunstnerprofiler, og fra global oppvarming til global helse - UCTV omfatter et imponerende spekter av innhold som appellerer til nysgjerrige sjeler over hele verden.

UCTV er en skattekiste av kunnskap, med tilbud innen kunst, musikk, vitenskap, samfunnsspørsmål, helse, næringsliv og mye mer. Uansett hvilket tema man er interessert i, vil man sannsynligvis finne det på UCTV, noe som åpner dører til uendelige muligheter for læring og forståelse.

En av kanalens unike egenskaper er dens evne til å dele kunnskapen fra UCLA-campusene med et globalt publikum. Ved hjelp av TV-sendinger og tilgjengelighet på nettet sørger UCTV for at banebrytende forskning og nyskapende ideer når langt utenfor den akademiske verden, og setter i gang diskusjoner og påvirker perspektiver over hele verden.

Som en plattform for å vise frem intellektuell virksomhet spiller UCTV en sentral rolle når det gjelder å bringe akademisk og forskningsmessig innsikt ut til allmennheten. UCTV bygger bro mellom eksperter og entusiaster og fremmer en kultur for kontinuerlig læring og nysgjerrighet.

UCTV er et eksempel på utforskertrang og kunnskapsformidling. Med sin direktesending og tilstedeværelse på nettet inviterer kanalen seerne til å bli med på en oppdagelsesreise når den presenterer lærerike og informative programmer fra UCLAs campuser, nasjonale laboratorier og tilknyttede institusjoner. Fra kunst til vitenskap, fra samfunnsspørsmål til helse - UCTV blir en arena der ulike temaer møtes, beriker sinnet og gir enkeltpersoner innsikt som former morgendagens verden.


UCTV Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
Hold deg informert med GOV-TV 16, den lokale TV-kanalen for Albuquerque og Bernalillo County. Opplev direktesendinger og se på TV på nettet for å...
Hold kontakten med underverkene i utforskningen av verdensrommet med NASA Television. Opplev direktesendinger og se TV på nettet for å bli vitne til...
Hold deg informert om Vail Valley og Eagle County med "TV 8 Vail" gjennom deres live stream og se TV på nettet. Denne stasjonen er kilden...
Opplev den pulserende energien i Miami Beach og Sør-Florida med "The Beach Channel" gjennom deres direktesending og se TV på nettet. Som en...
Hold deg informert og tilkoblet med OCTT Channel 13. Opplev direktesendinger og se på TV på nettet med et variert programtilbud fra Office of Cable...