Rouge TV online - Direkte fjernsyn

2.8 av 516 stemme(r)
Rouge TV
Kanalens nyeste videoer
Faire que les ventouses collent à nouveau - Les Astuces de Camille
Faire que les ventouses collent à nouveau - Les Astuces de Camille
Redonner du CROQUANT à votre salade - Les Astuces de Camille
Redonner du CROQUANT à votre salade - Les Astuces de Camille
Désodoriser une valise - Les Astuces de Camille
Désodoriser une valise - Les Astuces de Camille
Astuce hydratation pour votre toutou - Les Astuces de Camille
Astuce hydratation pour votre toutou - Les Astuces de Camille
Oeufs-burger, apéro facile maison - Les Astuces de Camille
Oeufs-burger, apéro facile maison - Les Astuces de Camille

Last inn mer

Rouge TV Direktesending

Rouge TV - Se live streaming og TV på nettet. Oppdag de største hitene, de beste filmene og dagens underholdning på Rouge TV! Rouge TV er en privat underholdningskanal i fransktalende Sveits. Den ble grunnlagt i 2008 av Groupe Rouge. Som den første private kringkasteren i det fransktalende Sveits sender Rouge TV i HD over hele landet. I 2016 ble kanalen kjøpt opp av det konkurrerende Genève-baserte konsernet Media One, som også eier One TV og LFM TV.

Rouge TV er en privat underholdningskanal i fransktalende Sveits som ble lansert av Groupe Rouge i 2008. Kanalen tilbyr et mangfoldig programtilbud med de største hitene, de beste filmene og aktuelle underholdningsprogrammer.

Som den første private kringkasteren i det fransktalende Sveits er Rouge TV national tilgjengelig i HD i hele landet. Kanalen appellerer til et bredt publikum med sine attraktive programmer og har etablert seg som en populær kilde til underholdning.

Rouge TV presenterer et variert utvalg av musikkhits som gleder seerne. Med de største hitene fra en rekke ulike sjangre tilbyr kanalen et variert musikkprogram for musikkelskere i alle aldre.

I tillegg tilbyr Rouge TV et håndplukket utvalg av spillefilmer som får filmfansens hjerte til å slå raskere. Med et bredt spekter av filmsjangre, inkludert action, drama, komedie og mer, tilbyr kanalen et rikt filmutvalg for seerne.

Rouge TVs underholdningsprogram inkluderer også aktuelle underholdningsprogrammer som informerer seerne om de nyeste trendene og hendelsene. Med en blanding av intervjuer, showbiz-nyheter og annet underholdende innhold sørger Rouge TV for god underholdning.

I 2016 ble Rouge TV kjøpt opp av det konkurrerende Genève-baserte konsernet Media One, som også eier kanalene One TV og LFM TV. Dette oppkjøpet har hjulpet Rouge TV med å utvide rekkevidden ytterligere og nå ut til enda flere seere i det fransktalende Sveits.

Med et variert programtilbud av høy kvalitet har Rouge TV blitt et fast innslag i det sveitsiske medielandskapet. Kanalen tilbyr underholdning for hele familien og begeistrer med sine hits, filmer og underholdningsprogrammer.

Som en av de ledende underholdningskanalene i det fransktalende Sveits har Rouge TV funnet sin plass i seernes hjerter, og vil fortsette å glede underholdningselskere med sine attraktive programmer i fremtiden.


Rouge TV Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
LFM TV - Livestream og se TV på nett. Opplev privat TV-underholdning på fransk med LFM TV. Kanalen tilhører Media One Group, et mediekonsern som...
A2 TV tilbyr seerne aktuelle nyheter, populære serier, underholdende programmer og kvalitetsinnhold med sitt brede kringkastingsnettverk, og er en...
La Télé - se live stream og tv på nettet. Opplev de siste nyhetene og diverse magasiner fra fransktalende Sveits på La Télé. Vi er spesielt nøye med...
Se TV på nettet med Alpha Cyprus' direktesending. Se favorittprogrammene dine og hold deg oppdatert med de siste nyhetene og underholdningen fra...
Se Kanal 29 live og nyt muligheten til å se gratis live-TV. Nyt et bredt spekter av programmer, med eksklusivt og spennende innhold. Ikke kast bort...