Fjernsyn online - Tv online - Malaysia - RTM Parlimen - Dewan Rakyat

RTM Parlimen - Dewan Rakyat online - Tv Live

0 ud af 50 Stemmer
RTM Parlimen - Dewan Rakyat
Kanalens seneste videoer
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Timbalan Yang di-Pertua Dewan Rakyat
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Timbalan Yang di-Pertua Dewan Rakyat
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Yang di-Pertua Dewan Negara
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Yang di-Pertua Dewan Negara
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Yang di-Pertua Dewan Rakyat
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Yang di-Pertua Dewan Rakyat
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara
Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024 oleh Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara
Kompilasi Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024
Kompilasi Ucapan Hari Raya Aidilfitri 2024

Læs mere

RTM Parlimen - Dewan Rakyat live tv gratis

Se Dewan Rakyat live stream på RTM Parlimen, den ultimative destination for at se tv online. Hold dig informeret og engageret i de seneste parlamentariske forhandlinger og vigtige diskussioner, alt sammen fra din egen enhed.
Radio Television Malaysia (RTM) har taget et prisværdigt skridt i retning af at fremme gennemsigtighed og offentligt engagement ved at transmittere Dewan Rakyat-sessionerne live via sin TV1-kanal. Dette initiativ, som begyndte den 1. juli 2013, har gjort det muligt for malaysierne at overvære deres parlamentariske repræsentanters arbejde på første hånd.

I 1,5 time, fra kl. 10 til 11.30, har TV1 live-streamet Dewan Rakyat-sessionerne. Dette træk fra RTM er meget prisværdigt, da det giver borgerne en værdifuld mulighed for at holde sig informeret om de beslutninger og diskussioner, der finder sted i parlamentet. Ved at transmittere disse møder sikrer RTM, at malaysierne har adgang til ufiltreret information, så de kan danne deres egne meninger baseret på de fakta, der præsenteres.

Ud over live-udsendelsen på TV1 har RTM også gjort det muligt at se parlamentsmøderne via deres hjemmeside. Det betyder, at alle med en internetforbindelse kan se tv online og følge forhandlingerne i Dewan Rakyat i realtid. RTM's hjemmeside giver brugerne adgang til live stream af sessionerne på deres computere, tablets og smartphones. Denne tilgængelighed sikrer, at borgerne kan følge med i de parlamentariske diskussioner, selv når de er på farten.

Beslutningen om at tilbyde en online platform til at se disse sessioner er et bevis på RTM's engagement i at omfavne nye teknologier og imødekomme publikums skiftende behov. Ved at gøre udsendelserne tilgængelige på flere enheder har RTM gjort det lettere for malaysierne at holde forbindelsen og holde sig informeret, uanset hvor de befinder sig, eller hvilken enhed de bruger.

Tilgængeligheden af Dewan Rakyat-sessionerne via RTM's hjemmeside forbedrer ikke kun tilgængeligheden, men fremmer også inklusion. Folk, der ikke kan se live-udsendelsen på TV1, kan nu holde sig opdateret på hjemmesiden. Denne inklusivitet er afgørende for at sikre, at alle malaysiere har lige adgang til information og kan deltage aktivt i diskussioner om nationale anliggender.

Ved at tilbyde livestreaming af parlamentsmøderne fremmer RTM desuden en kultur med ansvarlighed og gennemsigtighed. Muligheden for at se forhandlingerne i realtid giver borgerne mulighed for at holde deres valgte repræsentanter ansvarlige for deres handlinger og beslutninger. Det gør det muligt for offentligheden at følge debatterne og diskussionerne, så de kan evaluere deres repræsentanters præstationer og træffe informerede beslutninger under valgene.

Livestreaming af Dewan Rakyat-møderne er et vigtigt skridt i retning af at styrke demokratiet i Malaysia. Det opmuntrer til aktiv borgerdeltagelse og fremmer en følelse af ejerskab i den politiske proces. Ved at give malaysierne mulighed for at se tv online og holde sig informeret om, hvordan deres parlament fungerer, giver RTM borgerne mulighed for at engagere sig aktivt i den demokratiske proces og bidrage til nationens udvikling.

Som konklusion kan man sige, at Radio Television Malaysias beslutning om at sende Dewan Rakyat-sessionerne live på deres TV1-kanal og tilbyde en online platform til visning via deres hjemmeside er et prisværdigt skridt i retning af at fremme gennemsigtighed og offentligt engagement. Ved at give malaysierne mulighed for at se tv online og følge med i parlamentsarbejdet sikrer RTM, at borgerne har adgang til ufiltreret information og kan deltage aktivt i den demokratiske proces. Dette initiativ øger ikke kun tilgængeligheden, men fremmer også en kultur med ansvarlighed og inklusion, hvilket i sidste ende styrker demokratiet i Malaysia.


RTM Parlimen - Dewan Rakyat Se live streaming online

Flere kanaler
RTM Parlimen - Dewan Negara
RTM Parlimen - Dewan Negara
Se live stream af RTM Parlimen - Dewan Negara på vores tv-kanal, og nyd at se tv online. Hold dig informeret og engageret i de seneste...
Se TV1 live stream og nyd dine yndlingsprogrammer online. Hold dig opdateret med de seneste nyheder, underholdning og meget mere på TV1's online...
Se de seneste nyheder og opdateringer fra Berita RTM TV-kanal med vores live stream. Hold dig informeret og forbundet ved at se tv online med Berita...
Sukan RTM
Sukan RTM
Se Sukan RTM, Malaysias bedste tv-kanal, med dens spændende live stream, og nyd bekvemmeligheden ved at se tv online fra dit eget hjem. Sukan RTM...
Se tv online med TV Okey's livestream, der tilbyder en bred vifte af fængslende tv-shows og programmer. Tune ind på dine yndlingskanaler når som...