Arti TV online - Direkte fjernsyn

1.7 av 54 stemme(r)
Arti TV
Kanalens nyeste videoer
Bugün neler oldu? | 24.04.2024 Çarşamba gününün önemli gelişmeleri
Bugün neler oldu? | 24.04.2024 Çarşamba gününün önemli gelişmeleri
Bugün neler oldu? | 23.04.2024 Salı günün önemli gelişmeleri
Bugün neler oldu? | 23.04.2024 Salı günün önemli gelişmeleri
Özgür Özel, 23 Nisan'da koltuğunu çocuğa devretti: Bu koltukta iyice yerleşmezsen kaldırabilirler
Özgür Özel, 23 Nisan'da koltuğunu çocuğa devretti: Bu koltukta iyice yerleşmezsen kaldırabilirler
İstanbul Valisi'nden 'yasak' açıklaması: Taksim 1 Mayıs kutlamalarına kapatıldı
İstanbul Valisi'nden 'yasak' açıklaması: Taksim 1 Mayıs kutlamalarına kapatıldı
Bugün neler oldu? | 22.04.2024 Pazartesi günün önemli gelişmeleri
Bugün neler oldu? | 22.04.2024 Pazartesi günün önemli gelişmeleri

Last inn mer

Arti TV Direktesending

Arti TV er en av Tyrkias ledende TV-kanaler med muligheter for direktesendt TV-streaming. Arti TV tilbyr seerne et mangfoldig programtilbud av høy kvalitet i et bredt kringkastingsnettverk, med innhold i mange ulike kategorier, fra nyheter til underholdning, sportsbegivenheter og dokumentarer. Med direktesendinger og direktesendt TV-titting har Arti TV som mål å tilby seerne en uavbrutt TV-opplevelse hvor som helst og når som helst. Med Arti TVs rikholdige programinnhold kan seerne få en ny opplevelse hver dag og følge den siste utviklingen direkte. Arti TV er en TV-kanal som maksimerer opplevelsen av direktesending og direktesendt TV. Artı TV er en TV-kanal med base i Köln. Kanalen hevder at den ikke er kontrollert av den tyrkiske regjeringen, og at den er objektiv og uavhengig. Den ble grunnlagt i 2017 av Artı Media GmbH etter at mange TV- og radiokanaler ble lagt ned. Kanalen begynte å sende under slagordet "Frie og uavhengige medier, et demokratisk Tyrkia" og serverer seerne sine nyhetsorienterte programmer.

Artı TVs kringkastingssenter ligger i Köln og sender via Hotbird-satellitten. Derfor deltar mange forskere, eksperter og politikere fra Tyrkia og Tyskland i direktesendte programmer.

Et av kanalens viktigste kjennetegn er at den hevder å være uavhengig. Artı TV, som angivelig ikke er kontrollert av den tyrkiske regjeringen, har en upartisk tilnærming til kringkasting. Ved å tilby objektive nyheter og analyser ønsker kanalen å være en pålitelig informasjonskilde for seerne.

Blant gjestene i Artı TVs direktesendte programmer er kjente forskere, eksperter og politikere fra Tyrkia og Tyskland. Ulike temaer diskuteres og debatteres i disse programmene. Gjennom disse programmene kan seerne lytte til ulike synspunkter og få informasjon om en rekke temaer.

Et annet viktig trekk ved Artı TV er de nyhetsorienterte sendingene. Kanalen følger med på aktuelle nyheter og informerer seerne om den siste utviklingen. Nyhetsprogrammene utarbeides med en undersøkende journalistisk tilnærming og har som mål å gi seerne objektiv informasjon.

Artı TV er en TV-kanal basert i Köln som hevder å være uavhengig og objektiv. Kanalen, som ikke er kontrollert av den tyrkiske regjeringen, har som mål å gi seerne oppdatert informasjon ved å sende nyhetsorienterte programmer. Blant gjestene som deltar i de direktesendte programmene, er mange forskere, eksperter og politikere. Artı TV er en medieorganisasjon som gir seerne informasjon om en rekke emner.


Arti TV Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
BEA TV er en TV-kanal full av direktesendinger som gir umiddelbar tilgang til de siste nyhetene, underholdningsprogrammer og populære serier. BEA TV...
Se Sansad TV live stream og hold deg oppdatert med de siste politiske hendelsene. Opplev bekvemmeligheten ved å se på TV på nettet og få tilgang til...
Star TV er en av de ledende TV-kanalene i Tyrkia. Kanalen tilbyr seerne oppdatert innhold av høyeste kvalitet med direktesendinger og direktesendt...
Beyaz TV er en av Tyrkias ledende live streaming- og live TV-kanaler. Den tilbyr kvalitetsinnhold til sine seere med programmer innen nyheter,...