Fjernsyn på nett - TV på nett - India - Shalom TV India

Shalom TV India online - Direkte fjernsyn

3.6 av 53 stemme(r)
Shalom TV India
Kanalens nyeste videoer
നിങ്ങൾക്ക് ഉള്ളിൽനിന്നുള്ള സ്നേഹം വേണോ ? Padathukadavu Convention 9 Fr Davis Chiramel | ShalomTV
നിങ്ങൾക്ക് ഉള്ളിൽനിന്നുള്ള സ്നേഹം വേണോ ? Padathukadavu Convention 9 Fr Davis Chiramel | ShalomTV
ഇവരാണ് യഥാർത്ഥ യേശുവിന്റെ കൂട്ടുകാർ FRIENDS OF JESUS | Youth Carnival 04 | ShalomTV
ഇവരാണ് യഥാർത്ഥ യേശുവിന്റെ കൂട്ടുകാർ FRIENDS OF JESUS | Youth Carnival 04 | ShalomTV
നെഗറ്റീവ് ചിന്തിക്കുന്നവർക്ക് ഇത് വായിക്കാം AGNI CHIRAKUKAL | Fragrance of Books | ShalomTV
നെഗറ്റീവ് ചിന്തിക്കുന്നവർക്ക് ഇത് വായിക്കാം AGNI CHIRAKUKAL | Fragrance of Books | ShalomTV
എന്തുകൊണ്ടാണ് ആൺകുട്ടികൾ ഇപ്പോൾ വിദ്യാഭ്യാസത്തിന് പോകാത്തത് Voice of the church | Bishop John Part 3
എന്തുകൊണ്ടാണ് ആൺകുട്ടികൾ ഇപ്പോൾ വിദ്യാഭ്യാസത്തിന് പോകാത്തത് Voice of the church | Bishop John Part 3
നാവ്കൊണ്ട് മാത്രം ജയിക്കരുത്  kriupasanam Santhwanabhishekam Epi 298 Shalom
നാവ്കൊണ്ട് മാത്രം ജയിക്കരുത് kriupasanam Santhwanabhishekam Epi 298 Shalom

Last inn mer

Shalom TV India Direktesending

Se Shalom TV India live stream og nyt bekvemmeligheten ved å se på TV på nettet. Hold kontakten med favorittprogrammene dine og oppdag nytt innhold med denne livlige TV-kanalen.
Shalom Television: Sprer evangeliet gjennom media

Shalom Television er en indisk katolsk-kristen TV-kanal som har blitt et fyrtårn av håp og tro for millioner av seere. Kanalen er basert i Kerala og tilbyr en unik blanding av religiøse programmer som dekker publikums åndelige behov. Med sin daglige hellige messe og det tradisjonelle formatet til den tridentinske messen gir Shalom Television troende en plattform der de kan komme i kontakt med sin tro på en dypere måte.

Det som skiller Shalom Television fra andre religiøse kanaler, er satsingen på å bruke moderne teknologi for å nå ut til et bredere publikum. I vår digitale tidsalder, der direktestrømming og fjernsyn på nettet er blitt normen, har Shalom Television tatt i bruk disse fremskrittene for å spre evangeliet vidt og bredt. Ved å tilby direktestrømming av programmene sine har de gjort det mulig for seere over hele verden å delta i den hellige messen og andre gudstjenester hjemmefra.

Shalom Televisions reise begynte i all beskjedenhet i 1989 som en liten bønnegruppe. Men drevet av en visjon gitt av Gud har Shalom-teamet vokst eksponentielt med årene. I dag har de utvidet sitt nedslagsfelt og blitt en fremtredende stemme i det katolske kristne miljøet. Deres engasjement for å gå i forbønn for hele verden og vinne sjeler for Kristus har hjulpet dem med å oppfylle drømmen om å spre evangeliet gjennom media.

Programmene på Shalom Television er mangfoldige og dekker de åndelige behovene til alle aldersgrupper. Fra den daglige messen til innsiktsfulle prekener, fra andaktsprogrammer til dokumentarer om helgener og bibelske skikkelser - Shalom Television tilbyr et omfattende utvalg av innhold som gir næring til sjelen. Kanalens forpliktelse til å holde fast ved den katolske troens tradisjoner kommer tydelig frem i formatet med den tridentinske messen, som gir en dypere tilknytning til kirkens rike historie.

Et av de viktigste innslagene på Shalom Television er Nasrani-rosenkransen, en tradisjonell lesning som har stor betydning i den katolske kristne tradisjonen. Dette unike programmet gir seerne mulighet til å delta i rosenkransen, noe som skaper en følelse av fellesskap og hengivenhet blant de troende. Ved å innlemme slike elementer i programmene sine sørger Shalom Television for at seerne kan engasjere seg i troen sin på en meningsfull måte.

Shalom Televisions suksess kan tilskrives de dedikerte medlemmene, kjent som Shalom Prayer Team. Disse personene går utrettelig i forbønn for hele verden og ber for millioner av mennesker. Deres urokkelige engasjement for oppdraget har ført til at mange sjeler har blitt omvendt til Kristus. Gjennom sine bønner og medienes kraft har Shalom Prayer Team blitt en kraft for det gode, som bringer håp og helbredelse til mennesker i nød.

Shalom Television er en indisk, katolsk, kristen TV-kanal som har hatt stor betydning for spredningen av evangeliet gjennom media. Med mulighet for direktesending og et mangfoldig programtilbud har kanalen blitt en inspirasjonskilde for troende over hele verden. Shalom Prayer Team og deres engasjement for forbønn har hjulpet dem med å oppfylle visjonen om å vinne sjeler for Kristus. Shalom Television fortsetter å være et kraftfullt verktøy for å knytte mennesker til troen og bringe budskapet om kjærlighet og frelse til alle.


Shalom TV India Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
Shalom TV Europe
Shalom TV Europe
Se Shalom TV Europe live stream og nyt det beste av europeisk TV på nettet. Hold kontakten med favorittprogrammene dine og utforsk et mangfoldig...
Shalom TV America
Shalom TV America
Se på TV på nettet med Shalom TV Americas direktesending. Hold deg tilkoblet og nyt et mangfoldig utvalg av programmer fra denne populære TV-kanalen....
Opplev håp og inspirasjon med Hope Channel International. Følg med på direktesendinger og se TV på nettet, og nyt berikende kristne programmer,...
Se TV Maria Philippines live stream og nyt sunne katolske programmer. Still inn på denne inspirerende TV-kanalen og se på TV på nettet for å styrke...
Opplev åndelig berikelse med His Channel. Delta i direktesendinger og se TV på nettet for oppløftende kristne programmer, bibelundervisning, lovsang...