Fjernsyn på nett - TV på nett - Amerika Syarikat - HTV - House Television

HTV - House Television online - Direkte fjernsyn

4.6 av 56 stemme(r)
HTV - House Television
Kanalens nyeste videoer
House State and Local Government Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 2
House State and Local Government Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 2
House Higher Education Finance and Policy Committee 4/18/24
House Higher Education Finance and Policy Committee 4/18/24
House State and Local Government Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 1
House State and Local Government Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 1
House Children and Families Finance and Policy Committee 4/18/24
House Children and Families Finance and Policy Committee 4/18/24
House Transportation Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 1
House Transportation Finance and Policy Committee 4/18/24 - Part 1

Last inn mer

HTV - House Television Direktesending

Følg med på regjeringens arbeid på HTV - House Television. Opplev direktesendinger og se TV på nettet for å følge med på lovforhandlinger, diskusjoner og viktige regjeringshandlinger. Bli med oss nå for å holde deg informert og engasjert med de siste oppdateringene fra hjertet av det lovgivende organet.

Minnesota House of Representatives' avdeling for offentlige informasjonstjenester er dedikert til å oppfylle sitt oppdrag med å tilby troverdige og tidsriktige ikke-partiske tjenester for å informere allmennheten om lovgivende tiltak og lære dem om lovgivningsprosessen. Med et sterkt engasjement for åpenhet og tilgjengelighet spiller avdelingen en viktig rolle i å oppmuntre til offentlig deltakelse i Minnesotas lovgivende forsamling.

En av de viktigste måtene avdelingen utfører sitt oppdrag på, er gjennom direktesendinger og muligheten til å se TV på nettet. Ved å ta i bruk moderne teknologiske plattformer sørger departementet for at lovforhandlingene er lett tilgjengelige for allmennheten. Denne tilnærmingen bryter ned barrierer for informasjon og gir innbyggerne mulighet til å holde seg informert om beslutninger som har direkte innvirkning på deres liv og lokalsamfunn.

Direktesendingene gir sanntidsdekning av parlamentsmøter, komitémøter og offentlige høringer. Dette gjør det mulig for innbyggerne å være førstehånds vitne til diskusjonene, debattene og beslutningene som former delstatens politikk og lover. Ved å gi ufiltrert tilgang til disse forhandlingene fremmer departementet en følelse av åpenhet og ansvarlighet i lovgivningsprosessen, og sikrer at innbyggerne kan holde seg informert om de sakene som betyr mest for dem.

I tillegg til direktesendinger tilbyr departementet muligheten til å se på TV på nettet. Gjennom brukervennlige digitale plattformer kan innbyggerne få tilgang til on-demand-innhold, komitéhøringer, intervjuer og andre informative programmer når det passer dem. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for personer som kanskje ikke har mulighet til å se direkte, å delta i lovgivningsprosessen og holde seg informert om viktige saker som berører lokalsamfunnet.

Avdelingens forpliktelse til å være partipolitisk uavhengig sikrer dessuten at informasjonen og innholdet som gis til publikum, er fritt for forutinntatthet eller favorisering. Ved å presentere fakta på en objektiv og upartisk måte ivaretar avdelingen sitt ansvar for å være en pålitelig informasjonskilde for alle borgere, uavhengig av politisk tilhørighet.

Det pedagogiske aspektet ved avdelingens oppdrag er like viktig. Ved å gi klare forklaringer på lovgivningsprosesser, terminologi og prosedyrer gir avdelingen innbyggerne mulighet til å forstå hvordan lovgivning utformes, debatteres og til slutt vedtas. Denne forståelsen gjør det mulig for innbyggerne å engasjere seg aktivt overfor sine representanter, uttrykke sine meninger og kjempe for saker som engasjerer dem.

Gjennom sine omfattende tjenester spiller avdelingen for offentlige informasjonstjenester en viktig rolle når det gjelder å oppmuntre til offentlig deltakelse i Minnesotas lovgivende forsamling. Informerte og engasjerte borgere er avgjørende for et velfungerende demokrati, og avdelingens innsats for å gi aktuell og troverdig informasjon bidrar til å bygge bro mellom innbyggerne og de folkevalgte.

Minnesota House of Representatives Public Information Services er en viktig kanal mellom den lovgivende forsamlingen og allmennheten. Gjennom direktesendinger og muligheten til å se TV på nettet oppfyller avdelingen sin oppgave med å gi troverdig og upartisk informasjon for å holde innbyggerne informert om lovgivningsarbeidet og lovgivningsprosessen. Ved å oppmuntre til offentlig deltakelse og engasjement spiller avdelingen en sentral rolle i styrkingen av den demokratiske prosessen i Minnesota.


HTV - House Television Se direktestrømming nå på nettet

Flere kanaler
Kom nærmere lokalsamfunnet ditt med HTV 10 (KFOL). Opplev direktesendinger og se på TV på nettet for et variert utvalg av lokale programmer, nyheter,...
KTTC News - Opplev direktesendinger og se TV på nettet for de siste nyhetene, væroppdateringer og omfattende dekning i Rochester, Minnesota-området....
Hold deg informert om Washingtons delstatspolitikk og offentlige anliggender med "TVW" gjennom deres live stream, noe som gjør det enkelt å...
Hold deg informert med GOV-TV 16, den lokale TV-kanalen for Albuquerque og Bernalillo County. Opplev direktesendinger og se på TV på nettet for å...
Hold deg informert om lokalt styre og stell på ICTN Meetings - Irving Community Television Network. Opplev direktesendinger og se TV på nettet for...