ZDFinfo онлайн - тв на живо

4.3 от 53 гласове
ZDFinfo
Най-новите видеоклипове на канала
Rechtsextrem und gewaltbereit: Neonazi-Netzwerke in Europa | ZDFinfo Doku
Rechtsextrem und gewaltbereit: Neonazi-Netzwerke in Europa | ZDFinfo Doku
Geheime Weltmächte: Der Landraub der Großinvestoren | ZDFinfo Doku
Geheime Weltmächte: Der Landraub der Großinvestoren | ZDFinfo Doku
Vom Wundermaterial zum Umwelt-Killer: Wie Plastik unsere Gesundheit bedroht | ZDFinfo Doku
Vom Wundermaterial zum Umwelt-Killer: Wie Plastik unsere Gesundheit bedroht | ZDFinfo Doku
Kim Yo-jong - Nordkoreas heimliche Herrscherin | ZDFinfo Doku
Kim Yo-jong - Nordkoreas heimliche Herrscherin | ZDFinfo Doku
Bedrohung aus dem All: Mit Lasern gegen Weltraumschrott | ZDFinfo Doku
Bedrohung aus dem All: Mit Lasern gegen Weltraumschrott | ZDFinfo Doku

Заредете повече

ZDFinfo на живо online

ZDFinfo - Гледайте онлайн предаване на живо и телевизия. Потопете се в света на документалните филми и репортажите с ZDFinfo, немския телевизионен канал от дигиталната програмна гама на ZDF. Насладете се на завладяващи истински криминални формати и информативни репортажи по широк спектър от теми.

ZDFinfo е германски телевизионен канал и е част от дигиталната програма на ZDF. Каналът се развива от ZDFinfokanal, който за първи път се излъчва на 27 август 1997 г. под името ZDFinfobox. На 5 септември 2011 г. той е преименуван на ZDFinfo и оттогава се фокусира върху висококачествени документални филми и репортажи.

Програмата на ZDFinfo се състои почти изцяло от документални филми, обхващащи широк спектър от теми. Зрителите могат да очакват многостранни репортажи за текущи събития, исторически събития, теми за природата и околната среда, наука, общество, технологии, политика и много други.

Особено внимание заслужават форматите за истински престъпления, които са много популярни в ZDFinfo. Предавания като "Aufgeklärt - Spektakuläre Kriminalfälle", "Ermittler!" и "Überführt mit Joe Bausch" предлагат вълнуващ поглед към истински криминални случаи и показват работата на следователите при разкриването на престъпления.

Селекцията от документални филми и репортажи на ZDFinfo се характеризира с високо качество, журналистическа грижа и информативно съдържание. Предаванията дават на зрителите цялостна представа за сложни теми и предоставят добре обоснована справочна информация.

Благодарение на цифровата програма ZDFinfo може да бъде приемана не само по класическата телевизия, но и предлага възможност за гледане на програмата онлайн на живо. Това дава на зрителите гъвкавостта да гледат завладяващите документални филми и репортажи в движение и от различни устройства с достъп до интернет.

С фокуса си върху информативни репортажи и вълнуващи формати за истински престъпления ZDFinfo допълва разнообразните програми на ZDF и се обръща към широка аудитория. Каналът има значителен принос за това зрителите да бъдат добре информирани и да получат задълбочен поглед върху съответните теми.

Като цяло ZDFinfo е значително допълнение към програмата на ZDF и със своите висококачествени документални филми и репортажи предлага ценен източник на информация за всеки, който се интересува от интересно и актуално съдържание от широк кръг области на знанието.


ZDFinfo гледай на живо безплатно

Още канали по темата
ZDF - Гледайте пряко предаване и телевизия онлайн. Запознайте се с основната програма на телевизионния оператор Zweites Deutsches Fernsehen с...
Gamavisión е водещият телевизионен канал в интернет, за да гледате на живо всички любими програми. Насладете се на най-добрата безплатна онлайн...
Гледайте RTA на живо и се наслаждавайте на гледането на телевизия онлайн. Бъдете в крак с най-новите новини, предавания и забавления по този...
Гледайте TV3 Ghana на живо и се наслаждавайте на любимите си предавания, новини и забавления онлайн. Настройте се на този популярен телевизионен...
Запознайте се с актуални събития и задълбочени репортажи по Phoenix - обществения телевизионен канал в сътрудничество с ARD и ZDF. Не пропускайте...