Baden TV - Live TV Streaming

2.8 von 513 Stimme(n)
Baden TV

Baden TV livestream

"Arte TV" - Opplev kulturelt mangfold i direktesendingen. Se Arte på nett og oppdag et bredt utvalg av fransk-tyske produksjoner, kunst, kultur og dokumentarer.

Arte er en allmennkringkaster med base i Strasbourg i Frankrike. Kringkasteren er organisert som en europeisk økonomisk interessegruppering (EØFG) og drives i tysk-fransk samarbeid av de to medlemmene Arte Deutschland i Baden-Baden og Arte France i Issy-les-Moulineaux nær Paris.

Arte ble grunnlagt i 1991 ved en internasjonal avtale av 2. oktober 1990 mellom den franske republikken og de daværende ti vesttyske delstatene. Siden den gang har kanalen fokusert på å fremme fransk-tysk samarbeid og styrke europeisk kulturutveksling.

Arte er en unik kulturkanal som presenterer et bredt spekter av utfordrende innhold av høy kvalitet innen kunst, kultur, musikk, film, dokumentarer og nyheter. Kanalen bringer seerne nærmere kultur fra begge land og fremmer forståelse og samhold i Europa.

Arte kjennetegnes av sitt mangfold og sin transnasjonale karakter. Det fransk-tyske samarbeidet gjør det mulig for kanalen å tilby programmer på begge språk og dermed henvende seg til et bredt publikum. Programmene er ofte dubbet eller tekstet på to språk for å lette den kulturelle forståelsen.

Et særtrekk ved Arte er de egenproduserte dokumentarene og reportasjene, som ofte tar opp kulturelle og sosiale temaer og belyser dem på en velbegrunnet måte. Disse programmene gir seerne mulighet til å fordype seg i ulike verdener og oppdage nye perspektiver.

Arte TV viser også et bredt utvalg av europeiske filmer og serier som ofte ligger utenfor mainstream og har et kunstnerisk og originalt preg. På denne måten gir kanalen et viktig bidrag til å fremme europeisk filmkultur.

Som en kulturkanal i særklasse har Arte en fast plass i det offentlige fjernsynstilbudet og oppfyller sitt oppdrag om å fremme forståelsen mellom Europas folk og bidra til kontinentets kulturelle mangfold og identitet. Med Artes direktesending kan seerne oppleve Europas kulturelle mangfold hjemmefra og la seg inspirere av det utfordrende innholdet.


Baden TV online fernsehen kostenlos

Mehr Kanäle
4.8 von 5 10 Stimme(n)
  • 100
Bleiben Sie mit n-tv immer bestens informiert! Verfolgen Sie den Live-Stream und schauen Sie n-tv online, um aktuelle Nachrichten,...
3.5 von 5 7 Stimme(n)
  • 80
"Der Aktionär TV" - Deine Quelle für Informationen rund um Geldanlage, Börse, Aktien und Co. Schau den Live-Stream von "Der Aktionär...
4.5 von 5 2 Stimme(n)
  • 100
Verpassen Sie keine regionalen Nachrichten aus Hessen - Sehen Sie "HR Fernsehen" im Live-Stream und schauen Sie Fernsehen online. Entdecken...
1 von 5 2 Stimme(n)
  • 20
Erleben Sie regionales Fernsehen hautnah mit KWtv! Sehen Sie den Live-Stream und genießen Sie informative, unterhaltsame und lehrreiche Inhalte...
3.3 von 5 3 Stimme(n)
  • 60
Erleben Sie aktuelle Neuigkeiten und spannende lokale Berichterstattung auf Leipzig Fernsehen! Schauen Sie den Live-Stream und verpassen Sie keine...