•   Телевидение онлайн - ТВ онлайн - Албания 

Албания

A1 Report  Албания / Новости
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

2,9 из 5
18 голос(ов)
A2 Albanian  Албания / Общественное Тв
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

2,6 из 5
5 голос(ов)
ABC News  Албания / Новости
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3,8 из 5
22 голос(ов)
Albanian TV of America  Албания / Общественное Тв
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

3,1 из 5
8 голос(ов)
Alsat M  Албания / Новости
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3,3 из 5
15 голос(ов)
Alsat Tv  Албания / Новости
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

2,2 из 5
8 голос(ов)
Klan Kosova  Албания / Местное ТВ
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

3,4 из 5
7 голос(ов)
KLAN TV  Албания / Общественное Тв
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3,3 из 5
34 голос(ов)
KOHAVISION - KTV  Албания / Музыка
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

3,2 из 5
5 голос(ов)
Mrt 2  Албания / Общественное Тв
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

3,6 из 5
3 голос(ов)
Mrt 2  Албания / Общественное Тв
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

4,2 из 5
4 голос(ов)
Ora News  Албания / Общественное Тв
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

2 из 5
7 голос(ов)
ТВ ПО СТРАНАМ