•   Телевидение онлайн - ТВ онлайн - Македония - Телма Телевизија 

Телма Телевизија онлайн прямой эфир

Телма Телевизија онлайн прямой эфир

Нажмите на плеер, откроется трансляция на официальном сайте телеканала
Телма Телевизија
Телма Телевизија
Страна:  Македония
Категория: Общественное Тв
5 из 5
1 голос(ов)
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е една од петте телевизии кои, на конкурсот Смотреть

Телеканал Телма Телевизија онлайн бесплатно

в прямой эфире без регистрации и в хорошем качестве.
24 Вести  Македония / Новости
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3,0 из 5
22 голос(ов)
А1он  Македония / Новости
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3 из 5
4 голос(ов)
Ирис телевизија  Македония / Общественное Тв
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

2,3 из 5
3 голос(ов)
Здрава Телевизија  Македония / Общественное Тв
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 из 5
3 голос(ов)
Македонска Телевизија 1  Македония / Общественное Тв
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3,6 из 5
12 голос(ов)
Алфа ТВ  Македония / Общественное Тв
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3,5 из 5
2 голос(ов)ТВ ПО СТРАНАМ